onsdag 8 februari 2012

Segheten själv

Så kom den då. Segheten.

I denna diet så går första stadiet ut på att chocka kroppen genom att i stort sett bara äta protein i några dagar. Tydligen ska man rasa som fanken i vikt på en gång. Det har inte hänt för mig i alla fall. Än.

Men ni kan ju tänka er vad som händer i kroppen när man slopar allt utom magert kött och lätta mejeriprodukter. Idag vaknade av att jag frös om händer och fötter samt att mitt huvud värkte något förbannat. När jag klev upp kände jag rätt snabbt att detta skulle bli en sån där dag där man är helt orkeslös och det stämde fint det. Har haft noll energi.

Lik förbaskat tog jag en 7,5 kilometers promenad med barnvagnen och jag kan säga att på slutet av den promenaden var jag så slut i skallen att jag knappt kunde säga hej. Det blev bara "mmwuh!" istället. =P

En annan följd av detta har varit  att jag helt har glömt att fota dagens lunch och middag.

Lunchen blev i alla fall grillad biff med salt, peppar och några droppar pressad citron. Till detta grillad rödlök och keso.

Middagen stod idag min kära sambo för och då blev det köttfärslimpa. Rätt intressant faktiskt eftersom hon inte gillar köttfärsrätter som inte är köttfärssås. Vilket hon själv kom på när hon skulle laga till maten. Hehe..

Jag kan inte ge några rättvisa recensioner om någon av maträtterna för jag är helt tom i bollen. Det fanns ingen som helst njutning i att följa dieten idag. Det var bara att tugga och svälja. Så kan det gå!

4 kommentarer:

  1. Jag gillar tacoköttfärs också ;p

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men förmodligen inte tacobiff. ;D

      Radera
  2. Btw, fixa så att man kan kommentera med webbadress och namn också. Det är ju inte alla som har de alternativ som finns nu.

    SvaraRadera